Tietoja minusta

Pohjois-pohjanmaa
olen minä, jolle paras paikka maailmassa on oma koti, en kaipaa maailmalle, paitsi silloin tällöin. Minulla ei ole isoja haaveita, mutta joskus tuntuu, että mahdottomia: paikat saisivat olla tip top, eikä sinne päin. Haaveita ruokin ihastelmalla muiden tekemisiä lehdistä, netistä ja tv:stä. Haluan tehdä asioita ite, ihan ite. Multa kynsien alla ei ole pahasta. Miten jaksaa pitkän talven yli?

lauantai 26. syyskuuta 2009

Metsässä

Tänä viikonloppuna syksy oli parhaimmillaan.
Auringon paiste ja lämmin ilma houkutteli meidät metsäretkelle sekä lauantaina että sunnuntaina. Marjakori otettiin mukaan vaikka tiedossa oli, ettei poimittavaa lähimetsässä paljon olekaan. Mukana oli yksi innokas marjanpoimija. Saaliiksi tuli sen verran, että korin pohja peittyi.

 

Metsässä oli mukavaa. Sen välillä tahtoo unohtaa miten rauhallista siellä voi olla. Muuta ei juuri kuulunut kuin puiden huminaa. Tähän aikaan vuodesta tuosta rauhasta voi oikeasti nauttia kun minkäänlaiset hyttyset tai mäkäräiset eivät ole kiusana. Niitä en kestä.

Aika kului mainiosti paitsi puolukoita popsien myös maisemia ihaillen.

Pieni pihlaja oli joutunut tuulen armoille.
Löysimme myös Aurinkopolun
Ei pelkkää alankoa, löytyy meiltä kalliotakin.

Tarkoitus oli kuvata punaisena hehkuva puolukkamätäs, mutta tähän oli tyytyminen. Mustikoitakin oli vielä jäljellä, mutta pakkanen oli vienyt niistä maun.
Pieni marjastaja on huolissaan paitsi luonnon myös ihmisten suojelusta...

1 kommentti:

Anna-Reetta kirjoitti...

Kiitos vierailustasi. Kiva kun löytyy uusia mielenkiintoisia blogeja. Huomasin, että olen käynyt aikaisemminkin sivuillasi, mutta tuskin jätin kommenttia. Tulen kyllä vierailemaan täällä vastakin.
Tosi kivoja metsäkuvia.