Tietoja minusta

Pohjois-pohjanmaa
olen minä, jolle paras paikka maailmassa on oma koti, en kaipaa maailmalle, paitsi silloin tällöin. Minulla ei ole isoja haaveita, mutta joskus tuntuu, että mahdottomia: paikat saisivat olla tip top, eikä sinne päin. Haaveita ruokin ihastelmalla muiden tekemisiä lehdistä, netistä ja tv:stä. Haluan tehdä asioita ite, ihan ite. Multa kynsien alla ei ole pahasta. Miten jaksaa pitkän talven yli?

tiistai 31. elokuuta 2010

Projekti etenee

Virtapiikki iski perjantaina. Tällä kertaa ensin kaivuriin :) ja sitten minuun. Perjantai-illan urakkana oli hakea peräkärryllinen hiekkaa. Lauantaina sitten päästiin tekemään näkyvää työtä. Peräkärryn aluseen laitettiin katekangas, hiekat päälle ja pinnalle vielä kuorikatetta. Hiekan tarkoituksena on sitoa kuorikate paikoilleen, koska paikka on sen verran kalteva, että muuten kunnon sadekuuro valuttaisi katteet pois paikaltaan. Saa nähdä toimiiko tämä yhdistelmä.

Työ jäi vielä sen verran kesken, että vadelmat jäi siirtämättä. Tarkoituksena on laajentaa katealue myös niiden ja pihlajien ympärille. Tämmöisenä alue ei vielä toimi, koska siihe jäi ruohonleikkurin pääsemättömiä paikkoja. Vaikka valmista ei vielä tullutkaan meni projekti jo paljon eteenpäin ja alue siistiytyi.

Tänään aloitin syyslannoitukset: perennapenkit sai kuravettä päälleen!

Ei kommentteja: