Tietoja minusta

Pohjois-pohjanmaa
olen minä, jolle paras paikka maailmassa on oma koti, en kaipaa maailmalle, paitsi silloin tällöin. Minulla ei ole isoja haaveita, mutta joskus tuntuu, että mahdottomia: paikat saisivat olla tip top, eikä sinne päin. Haaveita ruokin ihastelmalla muiden tekemisiä lehdistä, netistä ja tv:stä. Haluan tehdä asioita ite, ihan ite. Multa kynsien alla ei ole pahasta. Miten jaksaa pitkän talven yli?

maanantai 16. elokuuta 2010

Onnea Viivi 8 v.!

Kukkasilla kaunehilla tiesi olkoon peitetty,
yksi kukka minultakin sinne olkoon heitetty

Viivi synttäreitä juhlittiin päivä virallisen syntymäpäivän jälkeen viime lauantaina. Juhlimaan oli kutsuttu kymmenkunta hyvää kaveria ja mummu ja tuta. Päivä oli täynnä kikatusta, naurua, karaokea ja veden pärskettä. Lauantaille sattui kesän todennäköisesti viimeinen hellepäivä joten tytöt innoistuivat uimapuuhiin muun hauskuuden lisäksi.
Synttärikakkua Viivi oli suunnitellut jo kuukausikaupalla. Lopputulos nähtiin kuitenkin vasta kun viimeistä koristetta laitettiin paikoilleen. Minä kun en ole leipuri laisinkaan.
Kiitokset viraille ja suuret rutistukset synttärisankarille!


Kun vieraat lähtivät iski äiskään migreenikohtaus, jota on jatkunut tähän asti. Vieläkin silmien takana juilii ja olo on ellottava, nyt jo kuitenkin pystyn pitämään silmät auki ja hiljalleen pääsen liikkeelle sohvan pohjalta. Kohta onkin kaksi vuorokautta särkyä takana, joten aika onkin jo hellittää...

Ei kommentteja: