Tietoja minusta

Pohjois-pohjanmaa
olen minä, jolle paras paikka maailmassa on oma koti, en kaipaa maailmalle, paitsi silloin tällöin. Minulla ei ole isoja haaveita, mutta joskus tuntuu, että mahdottomia: paikat saisivat olla tip top, eikä sinne päin. Haaveita ruokin ihastelmalla muiden tekemisiä lehdistä, netistä ja tv:stä. Haluan tehdä asioita ite, ihan ite. Multa kynsien alla ei ole pahasta. Miten jaksaa pitkän talven yli?

maanantai 27. toukokuuta 2013

Viikonloppu kului sujuvasti "kädet betonissa" kun laattojen välit ja ympäryksiä valettiin kuivabetonilla. Betonin pintaan lisättiin eri värisiä rantakiviä tuomaan eloa harmauteen. Saunalle vievä käytävä on pientä hienosäätöä vaille valmiina. Koko viikonlopun oli aurinkoista ja lämmintä., joten oli mukava tehdä pihatöitä. Iltaisin nautimme tästä keskeneräisestä Spa-alueesta :) täysin rinnoin. Kuljimme saunan ja paljun väliä aika tiuhaan tahtiin ja mukavaa oli.
Vilvoittelutuolit (20 v) saivat alustan ja kulkuväylän samalla metodilla. Nyt ei enää tarvitse loikkia kiveltä kivelle!
 Nurmikon pinta-ala pienenee taas kivasti kun koko saunan edustalle levitettiin katekangas. Tälle alueelle pitäisi keksiä istutukset: Jotain varjossa viihtyvää, maan myötäisesti kasvavaa ja mahdollisesti ikivihreää. Alppiruusut minua kiinnostaisi kovastikin, mutta ne taitavat olla liian vaativia minulle. Ja onkohan alppiruusuissa lajiketta, joka näillä leveysasteilla menestyy eikä kasva kovin valtavan suureksi?
Katekankaan reuna piilotettiin betonivalun alle, joten betoni valtaa alaa...
Työn tuoksinassa viime kesänä istutetut lamohietakirsikat on poljettu niin, että oksat on poikki ja niiden henki tuskin enää pihisee. Täytyy vielä yrittää pelastaa ne takaisin elämään.
Todella suurella mielenkiinnolla odotan lopputulosta :]

Ei kommentteja: