Tietoja minusta

Pohjois-pohjanmaa
olen minä, jolle paras paikka maailmassa on oma koti, en kaipaa maailmalle, paitsi silloin tällöin. Minulla ei ole isoja haaveita, mutta joskus tuntuu, että mahdottomia: paikat saisivat olla tip top, eikä sinne päin. Haaveita ruokin ihastelmalla muiden tekemisiä lehdistä, netistä ja tv:stä. Haluan tehdä asioita ite, ihan ite. Multa kynsien alla ei ole pahasta. Miten jaksaa pitkän talven yli?

perjantai 10. toukokuuta 2013

Tässä arvoitus: Mikä kapistus?
 Kaikkea sitä tulee ostaneeksi. Ihan niin kuin istutuskuppeja ei muuten saisi tehtyä tai hankittua. Jostain syystä paketti osui silmiini Prisman hyllyllä ja siirtyi sujuvasti ostoskärryyn. Oli näitä joku muukin varmaan ostanut, sillä vain tämä yksi oli enää jäljellä. 
 Totuuden nimessä täytyy sanoa, että kuppien kääriminen on helppoa tämän värkin kanssa. Tässä ensimmäiset harjoituskappaleet.  
 Zinniat jo käsittelin. Samettikukat ovat vielä niin pieniä, ettei niiden kanssa ole kiirettä.  

 Seuraavana vuorossa on daalioiden käsittely ja uusien siementen kylvö. Kuinkahan moni taimi näistä päätyy loppujen lopuksi kesäksi ulos?
10.5. ulkona on 7 astetta lämmintä ja vettä tihkuaa. Sunnuntaille on luvassa lämpimämpää ja poutaisempaa. Äitienpäivän voisi siis viettää pihatöitä tehden.

Ei kommentteja: