Tietoja minusta

Pohjois-pohjanmaa
olen minä, jolle paras paikka maailmassa on oma koti, en kaipaa maailmalle, paitsi silloin tällöin. Minulla ei ole isoja haaveita, mutta joskus tuntuu, että mahdottomia: paikat saisivat olla tip top, eikä sinne päin. Haaveita ruokin ihastelmalla muiden tekemisiä lehdistä, netistä ja tv:stä. Haluan tehdä asioita ite, ihan ite. Multa kynsien alla ei ole pahasta. Miten jaksaa pitkän talven yli?

torstai 23. toukokuuta 2013

 
Työt saunalla ovat edenneet tuskastuttavan hitaasti. Viimeisten viikkojen aikana kamala sekasotku on ollut valloillaan, eikä valmista ole tullut. Pitkäjänteisyyttä kehiin...
 
Alueen reunus valettiin maanantai-iltana samaan malliin kuin etupihallakin on toteutettu. Ihan perfect reunuksesta ei tullut sillä kaivoin joihinkin kohtaan liian syvän ojan, joten reunus jäi liian matalalle.  Myös köynnösten istutusalue tehtiin valmiiksi, vain kasvit puuttuvat. Multa pengerrettiin niin puisen seinämän kuin suurten kivienkin avulla. Minä mietin, istuttaisinko tähän paikkaan elämänlankaa ja kanadanvuokkoa? Elämänlankaan taimet löytyvät omasta takaa ja se varmasti hoitaa tässä paikassa hommansa. Istutin Kanadanvuokkoa viime kesänä takapihan penkkiin ja se on nyt jo alkanut leviämään hirmuisella vauhdilla. Jospa siirtäisin vuokot, nyt kun vielä on mahdollista, tälle rajatummalle alueelle. Ja pelastaisin, jos en nyt koko maailmaa, niin ainakin yhden kukkapenkin.
Eilen illalla aloitettiin saunapolun uusiminen. Yksittäiset astinkivet saavat luvan väistyä ja tilalle laitetaan kunnon polku. Tässä koeladonta shakkiruutu-tyyliin.
 


 Nyt polulle tulee ainakin riittävästi leveyttä ja jalat mahdollisesti jopa osuvat laatoitukselle ja pysyvät puhtaana.  

Ei kommentteja: