Tietoja minusta

Pohjois-pohjanmaa
olen minä, jolle paras paikka maailmassa on oma koti, en kaipaa maailmalle, paitsi silloin tällöin. Minulla ei ole isoja haaveita, mutta joskus tuntuu, että mahdottomia: paikat saisivat olla tip top, eikä sinne päin. Haaveita ruokin ihastelmalla muiden tekemisiä lehdistä, netistä ja tv:stä. Haluan tehdä asioita ite, ihan ite. Multa kynsien alla ei ole pahasta. Miten jaksaa pitkän talven yli?

maanantai 17. elokuuta 2009

Kesäloma loppui

Tänään on SE päivä, jolloin työt taas muutaman viikon levon jälkeen alkoi. Sää oli tunnelman mukainen: ensimmäinen syysmyräkkä. Tämä eka päivä menee vanhoja muistellessa, mutta jospa huomenna jo pääsisi todella kiinni töihin.

Eilen menimme ajankuluksi puutarhamyymälän loppuunmyyntiin ihan vain katselemaan. Kasveja siellä ei enää ollut myynnissä juuri lainkaan, mutta jotain muuta mukavaa tarttui puolivahingossa mukaan. Ostimme muutaman rullan puista reunusnauhaa ensi kevään istutuksia varten, lisäksi metallisen kaariportin ja puisen kukkavaunun. Näille ei paikkaa ole vielä katsottuna, mutta eiköhän niille käyttöä löydy. Ellei vielä tänä syksynä niin sitten ensi kesänä.

Reunusnauhaa olisi tarkoitus käyttää pyöreään mansikkapyramidiin. Pyramidi olisi kiva yksityiskohta pihalla ja saisimme sitten pienen kasvimaan muuhun käyttöön. Arvoitus on riittääkö nyt ostettu nauha mihinkään (laskutoimituksiin ei myymälässä ollut mahdollisuutta), mutta päästään noilla 10 metrillä työ ainakin aloittamaan.
Tänään voisi yrittää koota nuo muut ostokset, jos vain ulkona tarkenee...

Ei kommentteja: