Tietoja minusta

Pohjois-pohjanmaa
olen minä, jolle paras paikka maailmassa on oma koti, en kaipaa maailmalle, paitsi silloin tällöin. Minulla ei ole isoja haaveita, mutta joskus tuntuu, että mahdottomia: paikat saisivat olla tip top, eikä sinne päin. Haaveita ruokin ihastelmalla muiden tekemisiä lehdistä, netistä ja tv:stä. Haluan tehdä asioita ite, ihan ite. Multa kynsien alla ei ole pahasta. Miten jaksaa pitkän talven yli?

maanantai 13. kesäkuuta 2011

Seireeni syreenissä

Alkukesä on mennyt toipumislomalla ja ulkotyöt ovat jääneet vähille. Tänään tein kierroksen, ja totesin, että hyvin ovat kasvit kasvaneet ilman mamia. Myös rikkakasvit. Nyt siis alkoi siivouskierros kukkapenkeistä, jatkuen puskien ja puiden juurelle ja lopuksi polkujen reunuksiin. Työ etenee hitaasti, mutta varmasti PPP (pieni pala päivässä).

Kesä on oikeasti alkanut. Sen kertoo paitsi viime päivien helteet myös kukkivat syreenit. Ne ovat sitten niiiiin upeita. Meidän syreenit ovat tosin vielä aika pieniä. Parhaiten kukkiva löytyy takapihan puolelta.

Tämä kuva on otettu muutama päivä sitten ja siinä puska ei ole vielä parhaimmillaan. Lähikuvista näkee miten ihanan värisiä sen kukat ovat. 

Ja jos oikein tarkkaan syreenipensasta katsoo voi nähdä siinä asuvan seireenin...

Ei kommentteja: