Tietoja minusta

Pohjois-pohjanmaa
olen minä, jolle paras paikka maailmassa on oma koti, en kaipaa maailmalle, paitsi silloin tällöin. Minulla ei ole isoja haaveita, mutta joskus tuntuu, että mahdottomia: paikat saisivat olla tip top, eikä sinne päin. Haaveita ruokin ihastelmalla muiden tekemisiä lehdistä, netistä ja tv:stä. Haluan tehdä asioita ite, ihan ite. Multa kynsien alla ei ole pahasta. Miten jaksaa pitkän talven yli?

perjantai 17. kesäkuuta 2011


Kärhöjä toivoisin pihaan lisää, ja puutarhamyymälästähän niitä saa. Tällä hetkellä meidän pihalta niitä löytyy muutamia yksilöitä, joista ensimmäinen on tehnyt tämän kesän ensimmäisen kukan. Tosiaankin toivoisin näitä ihanuuksia lisää. Tämä tarkoittaa tietenkin sitä, että köynnöstukia tarvitaan lisää ja tilaa penkkeihin.
Tämä on loistokärhö Clematis Multi Blue.  
 Ravinteita ja vettähän nämä kaipaavat. Vesi on ollut ns. "kortilla", koska en ole itse voinut vettä kukille kantaa ja taivaaltakaan sitä ei ole riittävästi tullut. Tällä hetkellä taivas näyttää sellaiselta, että ehkä myöhemmin illalla tai viimeistään yöllä se aukeaa. Toisaalta, sellaiselta taivas on näyttänyt koko päivän, eikä vielä mitään ole tapahtunut.

Pioni kukkii pian ja tänä vuonna kukkien määrä on ainakin tuplaantunut edellisestä kesästä. Tuskin maltan odottaa, että kukat aukeaa. Myös pioneja haluaisin lisää. Niin ja sitten niitä nauhuksia ja erilaisia angervoja ja akillejoja ja vielä .....


Ei kommentteja: