Tietoja minusta

Pohjois-pohjanmaa
olen minä, jolle paras paikka maailmassa on oma koti, en kaipaa maailmalle, paitsi silloin tällöin. Minulla ei ole isoja haaveita, mutta joskus tuntuu, että mahdottomia: paikat saisivat olla tip top, eikä sinne päin. Haaveita ruokin ihastelmalla muiden tekemisiä lehdistä, netistä ja tv:stä. Haluan tehdä asioita ite, ihan ite. Multa kynsien alla ei ole pahasta. Miten jaksaa pitkän talven yli?

lauantai 18. kesäkuuta 2011

Osa piharuukuista on nyt istutettu. Sisäänkäynnin isoja ruukkuja olen istutellut pikkuhiljaa. Ensin laitoin niihin runkoruusut, ja niiden ympärille lisäilin pikkuhiljaa muita kukkia. Tältä ne näyttävät tällä hetkellä.

Ruukuissa on sinikatajaa, siniviuhkaa, kahta väriä tähtisilmää, samettikukkaa ja lobeliaa. Ja olisiko tuo harmaa hoepaputous? Ruusut (jotka ei kuvassa näy) eivät nyt kuki, mutta nuppuja niihin on ilmestynyt, joten toivottavasti ne vielä innostuvat kukkimaan.

Huvimajan oven pieleen kasasin ruukut lähes samoisa aineksista.
Näitäkin ruukkuja on kaksi samanlaista. Istutus jäi kuitenkin turhan matalaksi. Näihin pitäisi vielä keksiä jokin jippo, jolla saadaan niihin korkeutta lisää ja ehkä ripaus keltaista väriä. Ehdotuksia?

Ei kommentteja: