Tietoja minusta

Pohjois-pohjanmaa
olen minä, jolle paras paikka maailmassa on oma koti, en kaipaa maailmalle, paitsi silloin tällöin. Minulla ei ole isoja haaveita, mutta joskus tuntuu, että mahdottomia: paikat saisivat olla tip top, eikä sinne päin. Haaveita ruokin ihastelmalla muiden tekemisiä lehdistä, netistä ja tv:stä. Haluan tehdä asioita ite, ihan ite. Multa kynsien alla ei ole pahasta. Miten jaksaa pitkän talven yli?

keskiviikko 7. heinäkuuta 2010

Ensimmäinen liljakukko löytyi ja se on nitistetty, kirjaimellisesti. Lisätietoa kukon olemuksesta löytyy vaikkapa wikipediasta http://fi.wikipedia.org/wiki/Liljakukko

Tänään aion tehdä raivausta liljojen ympärillä ja kitkeä kurjenpolvea reippaalla kädellä. Sitten pääsen paremmin kukkoja zoomailemaan.

Eilen laitoimme (lue: laitoin, koska apulaiseni pääasiassa nojaili seinään...) marjapensaiden päälle rastasverkot. Taas saimme konkreettisesti huomata miten ahtaasti pensaat on istutettu. Pääseköhän päivä paistamaan kaikille marjoille ollenkaan. Sama ongelma vaivaa meidän kaikkia muitakin istutuksia. Tarkoituksena on ollut saada nopeasti täytettä avaralle kulmatontille. Ja, ainahan sitä harventaa voi!Ei kommentteja: