Tietoja minusta

Pohjois-pohjanmaa
olen minä, jolle paras paikka maailmassa on oma koti, en kaipaa maailmalle, paitsi silloin tällöin. Minulla ei ole isoja haaveita, mutta joskus tuntuu, että mahdottomia: paikat saisivat olla tip top, eikä sinne päin. Haaveita ruokin ihastelmalla muiden tekemisiä lehdistä, netistä ja tv:stä. Haluan tehdä asioita ite, ihan ite. Multa kynsien alla ei ole pahasta. Miten jaksaa pitkän talven yli?

maanantai 17. toukokuuta 2010

Nyt on yksi viime syksyn suunnitelmista aloitettu ja loppusilausta vaille valmis. Keskiviikkoiltana nostimme kaarisillan pois paikoiltaan ja putsasimme pintamaat pois. Yhteistyöllä homma sujui; syksyllä kaipaamani kantojuhta, teki lapiotyöt ja minä toimin työnjohtajana. Katekankaan päälle asettelimme kiviä ja niiden väliin vielä hiekkaa täytteeksi. Aivan lammeksi asti ei kiviä riittänyt, mutta nyt on sillan alus turvassa rikkaruohoilta.
Kaarisillan viereen oli tarkoitus tehdä istutusalusta köynnöksiä varten, mutta se jäi vielä tekemättä. Muutaman lapion piston jälkeen totesimme, että edessä on liian iso lisätyö. Köynnösten istutuspaikka on nimittäin pelkkää sinistä savea ja sen poistaminen tuntui muun työn päälle liian suurelta urakalta. Ehkä ensi viikonloppuna sekin hoituu .

Ei kommentteja: