Tietoja minusta

Pohjois-pohjanmaa
olen minä, jolle paras paikka maailmassa on oma koti, en kaipaa maailmalle, paitsi silloin tällöin. Minulla ei ole isoja haaveita, mutta joskus tuntuu, että mahdottomia: paikat saisivat olla tip top, eikä sinne päin. Haaveita ruokin ihastelmalla muiden tekemisiä lehdistä, netistä ja tv:stä. Haluan tehdä asioita ite, ihan ite. Multa kynsien alla ei ole pahasta. Miten jaksaa pitkän talven yli?

maanantai 17. toukokuuta 2010

Jalostettu pelargonia vai pelapuu? Voidaanko pelapuiksi kutsua muita kuin niitä perinteisiä punaisia pelargonioita. Nämä erilaiset jalostetut muodot ovat nähtävästi in, sillä niin monenlaisia versioita on puutarhamyymälöissä tarjolla. Ja kauniitahan ne ovat...

                 

Nämä kaksi pelargoniaa vinkkasivat minulle silmää Siipon puutarhalla, ne halusivat lähteä mukaan. Kuvat eivät, jälleen kerran, anna niille oikeutta. Ns. kunnon kamerasta oli akku tyhjä ja laturi hukassa, joten jouduin ottamaan kuvat kännykällä. Lopputulos ei ole paras mahdollinen, mutta kuvitellaan mielessämme miltä nämä näyttäisivät tarkassa kuvassa => 50 % lisää silmän iloa.


On paljon silmän iloa!Ei kommentteja: