Tietoja minusta

Pohjois-pohjanmaa
olen minä, jolle paras paikka maailmassa on oma koti, en kaipaa maailmalle, paitsi silloin tällöin. Minulla ei ole isoja haaveita, mutta joskus tuntuu, että mahdottomia: paikat saisivat olla tip top, eikä sinne päin. Haaveita ruokin ihastelmalla muiden tekemisiä lehdistä, netistä ja tv:stä. Haluan tehdä asioita ite, ihan ite. Multa kynsien alla ei ole pahasta. Miten jaksaa pitkän talven yli?

tiistai 3. kesäkuuta 2014

Tämmöistä tällä kertaa! 
Työpaikan takapihalta löytyi kaksi kiviröykkiötä, joissa oli näitä muurikiviä sekä pyöreämpiä luonnonkiviä. Sain luvan hakea kivet omaan käyttöön. Olen siitä todella onnellinen :)
 Etupihan sydänpenkin puureunukset ovat tulleet elinkaarensa loppuun. Ne ovat lahonneet lähes poikki, eivät ole suorassa ja kapuloiden välistä kasvaa rikkaa ja kukkaa. Pois, pois vaan...
 ... ja muurikiveä tilalle. 
Kivet eivät tosiaan ole tasalaatuisia, mutta ei se haittaa. Eipä meillä mikään muukaan ole viivasuoraa ja tasaista. Rouhea reunus tästä on tulossa.
Pari kiveä jäi uupumaan tarpeesta. Tänään täytyy tehdä uusi hakureissu ja tuoda samalla luonnonkiviä täydentämään kierrosta. 
Kivi on yllättävän raskas materiaali :).  Suurin osa nousi yhden miehen voimin, jotkut jopa naisen voimin, mutta aika moneen tarvittiin meitä molempia. Eilisestä urakasta selkä selvisi vammoitta, toivottavasti tänäänkään ei vahinkoa pääse sattumaan.