Tietoja minusta

Pohjois-pohjanmaa
olen minä, jolle paras paikka maailmassa on oma koti, en kaipaa maailmalle, paitsi silloin tällöin. Minulla ei ole isoja haaveita, mutta joskus tuntuu, että mahdottomia: paikat saisivat olla tip top, eikä sinne päin. Haaveita ruokin ihastelmalla muiden tekemisiä lehdistä, netistä ja tv:stä. Haluan tehdä asioita ite, ihan ite. Multa kynsien alla ei ole pahasta. Miten jaksaa pitkän talven yli?

torstai 7. marraskuuta 2013

Piironki on jo saanut kaksi maalikerrosta pintaan, mutta vielä yksi (ainakin) kerros vaaditaan. En minä, eikä varsinkaan tuleva omistaja, jaksa odottaa lopputulosta. Tänä iltana vielä pensseli heiluu ja sitten huomenna toivottavasti päästään laittamaan heloja paikalleen
 ja siivoamaan tätä järkyttävää sekasotkua. Niin mukavaa kuin tämä onkin, fasiliteeteissä on toivomisen varaa. Hionta tapahtui kylmässä ja hämärässä varastossa, johon sain raivattua keskilattialle pienen työskentelytilan. Maalaus ei siellä enää onnistunut, joten se tapahtuu kammarin lattialla jätesäkkien päällä. Tilaa ei tässäkään ole liiemmin.
Tällä hetkellä vielä usko on kova, että tehty työ ei mene hukkaan.  
 

Ei kommentteja: