Tietoja minusta

Pohjois-pohjanmaa
olen minä, jolle paras paikka maailmassa on oma koti, en kaipaa maailmalle, paitsi silloin tällöin. Minulla ei ole isoja haaveita, mutta joskus tuntuu, että mahdottomia: paikat saisivat olla tip top, eikä sinne päin. Haaveita ruokin ihastelmalla muiden tekemisiä lehdistä, netistä ja tv:stä. Haluan tehdä asioita ite, ihan ite. Multa kynsien alla ei ole pahasta. Miten jaksaa pitkän talven yli?

maanantai 10. kesäkuuta 2013

"Spa-alue" on ollut kovassa käytössä. On uskomattoman mukavaa löylytellä ja välillä pulahtaa viileään veteen omalla pihalla. Alue näyttää nyt tältä:  
Vielä yksi annos betonia pitäisi sekoittaa, että saadaan myös tähän etualalle reunus ja karikkeet pysymään omalla paikallaan.
Minun lisäkseni meiltä löytyy muitakin tyytyväisiä, kuten kuvasta näkyy!
Rakennusvaiheessa poljetut lamohietakirsikat ovat toipuneet ja alkaneet kasvaa, jospa ne vielä joskus pääsevät lunastamaan lupauksensa.
Vanhan uima-altaan paikalla kasvaa nyt muutama sinilaakakataja ja alppiruusu. En ole aikaisemmin alppiruusua hannonut ostaa, sillä ne ovat yleensä kalliita ja niiden menestyminen on ymmärtääkseni hyvinkin epävarmaa. Tämän ostin halpa-hallin puutarhamyymälästä, hinta oli 5 € kun samaan aikaan muualla vastaavasta pyydetään 25 €. Voi tietenkin olla, että tämä halpa versio on juuri se, joka ei näillä leveysasteilla menesty toisin kuin kalliimpi serkku...
Alueelle sopisi vielä muutama laakakataja tai tuivio pehmentämään tulisen punaista aluetta. 
 
Altaan ympärille tehtyyn kukkapenkkiin istutin valkoista ja vaaleanpunaista: elämänlankaa kiipeämään ritilää pitkin, kanadanvuokkoa, pari uutta kärhöä ja pari salkoruusua.

Samaa sävyä toistaa syreeni. 

Ei kommentteja: