Tietoja minusta

Pohjois-pohjanmaa
olen minä, jolle paras paikka maailmassa on oma koti, en kaipaa maailmalle, paitsi silloin tällöin. Minulla ei ole isoja haaveita, mutta joskus tuntuu, että mahdottomia: paikat saisivat olla tip top, eikä sinne päin. Haaveita ruokin ihastelmalla muiden tekemisiä lehdistä, netistä ja tv:stä. Haluan tehdä asioita ite, ihan ite. Multa kynsien alla ei ole pahasta. Miten jaksaa pitkän talven yli?

tiistai 29. maaliskuuta 2011

Kutinaa kourapohjassa

Kevät on tulossa, vaikka ulos katsoessa ei siltä vielä näytäkään. Lunta on tänä
talvena tullut aivan liikaa, ja silti sitä sataa tälläkin hetkellä lisää. Piha on
tukossa, ja lumiaura on tehnyt lakon. Vielä pitäisi muutama viikko jaksaa
hangessa tarpoa ennen kuin helpotusta on tulossa.

 Kevät on tulossa, ja sen huomaa siitä, että siemenpussit on ostettu, ja nyt jo myös kylvetty. Tämä siitäkin huolimatta, että myös viime kesänä tein päätöksen: ikinä en enää taistele kylvöksien ja hontelojen taimien kanssa kun kerran valmiita hyvin voivia taimia saa ostaa.
Ja sitten jo viime syksynä ostin kaksi kenkähyllyä, kun ne puoleen hintaan sain. Ja nyt ne on käytössä. Ensi vaikutelman perusteella toimivat hyvin. Kasvatusalustat sopivat siihen hyvin ja valoakin pitäisi riittää.
Siemeniä tuli hankittua liikaa ja kuitenkin huomasin, että yksi tärkeimmistä vielä puuttuu. En ollut ostanut samettiruusun siemeniä vaikka niitä pitää ehdottomasti olla. Aivan peruskesäkukkia on tarkoitus kasvattaa. Ainoa uutuus on Röllinurmikka, punainen heinä, joka näyttää ainakin siemenpussin kyljessä tosi kivalta.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tulipas blogisi mieleen, kun googlailin kukkamaavinkkejä. Jätänpäs nyt jäljen käynnistäni. Tääl on uudet rivariasukkaat ihmeissään et mitä tää tällanen puutarhanhoito on :P
T: Porin Sanna ja pikku-J

Outi kirjoitti...

Sinun pitää tulla katsomaan paikan päälle mitä täällä ollaan touhuttu. Ja samalla esitellä pikku-J meille.