Tietoja minusta

Pohjois-pohjanmaa
olen minä, jolle paras paikka maailmassa on oma koti, en kaipaa maailmalle, paitsi silloin tällöin. Minulla ei ole isoja haaveita, mutta joskus tuntuu, että mahdottomia: paikat saisivat olla tip top, eikä sinne päin. Haaveita ruokin ihastelmalla muiden tekemisiä lehdistä, netistä ja tv:stä. Haluan tehdä asioita ite, ihan ite. Multa kynsien alla ei ole pahasta. Miten jaksaa pitkän talven yli?

keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

... ja valutyöt jatkuu

Alunperin polkuna hyvimajalle toimi kuvien oikeassa reunassa näkyvä sorakaistale. Se on kuitenkin kirjaimellisesti kasvanut umpeen, joten kävelyreitti on siirtynyt nurmikolle. Uuden polun rakentaminen on ollut itselläkin mielessä, mutta viikonloppuna tytsy asiasta huomautti, joten tartuin lapion varteen. Tarkoitus on kokeilla laattojen valua suoraan maahan.
Kaivoin 10 pyöreää n. 5 cm syvää kuoppaa ja tasoittelin reunat ja pohjat (kuvissa ei vielä tasoiteltu). Täytin kuopat ensin n. puoleen väliin saakka betonilla ja painoin niihin sopivan muotoiseksi taitellut kanaverkon palat. Lisäsin betonia päälle, mutta ei vieläkään aivan täyteen. Sitten taputtelua ja tasoittelua, taputtelua ja tasoittelua. Lopuksi sekoitin betoniseoksen, johon lisäsin punaista rautaoksidia. Punaisen soossiin levitin sitten jokaisen laatan päälle, ja taas taputtelin ja tasoittelin. Tytsy, elikkäs Viivu, halusi jättää oman jälkensä laattoihin ja tässä on lopputulos:


1 kommentti: