Tietoja minusta

Pohjois-pohjanmaa
olen minä, jolle paras paikka maailmassa on oma koti, en kaipaa maailmalle, paitsi silloin tällöin. Minulla ei ole isoja haaveita, mutta joskus tuntuu, että mahdottomia: paikat saisivat olla tip top, eikä sinne päin. Haaveita ruokin ihastelmalla muiden tekemisiä lehdistä, netistä ja tv:stä. Haluan tehdä asioita ite, ihan ite. Multa kynsien alla ei ole pahasta. Miten jaksaa pitkän talven yli?

maanantai 7. heinäkuuta 2014

Värikästä

 Nyt alkaa pihassa olla muutakin väriä kuin vihreää. Sinisen eri sävyt ovat pääosassa (esim. loistosalvia, lupiini ja tarhakurjenpolvi) mutta sekaan mahtuu vähän punaistakin (akileija, verikurjenpolvi ja pioni). Sininen jalopähkämö on vielä nupuillaan. Muutaman tulevan viikon aikana keltaisen sävyt alkaa vallata alaa, kun päivänliljat ja värililjat sekä pikkuhiljaa myös nauhukset puhkeavat kukkaan.
"Meidän pihalta löytyy"- listalla on tällä hetkellä 110 kasvia. Osaa niistä ei taida todellisuudessa  enää löytyä ja joitain taas listalta puuttuu. Seuraava projekti onkin listan päivittäminen ja tunnistaminen istutuksista.

2 kommenttia:

Johanna Rintanen kirjoitti...

Meillä tuo lista pitäisi myös päivittää ja laittaa kuntoon niin kauan kuin muistaa mikä on mikäkin. Komeaa väriloistoa parhaillaan ja tuo Rostern näyttää kukkivan monella parhaillaan. Teillä on hurjasti erilaisia kasveja, olisikin kiva päästä lukaisemaan listaa mitä kaikkea löytyykään =)

Outi kirjoitti...

Sivun oikeasta reunasta löytyy lista, mutta se tosiaan ei ole aivan ajantasalla. Jotain varmasti siitä puuttuu ja osa on jo kuolla kupsahtanut :)