Tietoja minusta

Pohjois-pohjanmaa
olen minä, jolle paras paikka maailmassa on oma koti, en kaipaa maailmalle, paitsi silloin tällöin. Minulla ei ole isoja haaveita, mutta joskus tuntuu, että mahdottomia: paikat saisivat olla tip top, eikä sinne päin. Haaveita ruokin ihastelmalla muiden tekemisiä lehdistä, netistä ja tv:stä. Haluan tehdä asioita ite, ihan ite. Multa kynsien alla ei ole pahasta. Miten jaksaa pitkän talven yli?

torstai 11. heinäkuuta 2013

Pihan ensimmäisen kukkapenkin puinen reunus on tullut tiensä päähän. Eilen revin sitä pienen pätkän pois ja putsailin nurmikkoa uuden reunuksen tieltä.  
Puu on tarkoitus korvata kivillä. Olen pikkuhiljaa koonnut kasan eri kokoisia tummia lohkokiviä, lisäksi toisen kasan pyöreämpimuotoisia vaaleita kiviä, joista ajattelin reunusta alkaa rakentamaan. Teksti ei tälläkään kertaa ole kovin tieteellistä, sillä minulla ei ole hajuakaan, mistä kivilajeista on kysymys. Tyydyn siis termeihin tumma lohkokivi ja pyöreämutoinen vaalea kivi. :)
Penkki pitäisi ottaa muutenkin käsittelyyn. Liljat ovat levinneet ja niille pitäisi löytää lisää kasvutilaa.
 
Tämän ko. kukkapenkin ja etupihan toisen penkin välisen alueen aion yhdistää yhdeksi istutusalueeksi, josta ei ruohoa tarvitse leikata.  Loppuu puiden ja pensaisen kiertäminen ruohoa leikatessa, ainakin tällä alueella.
Paikka näkyy hyvin tässä viime kesänä otetussa sateisessa kuvassa.
Huominen päivä on vielä oikeita töitä ja sitten alkaa loma. Lomalla on aikaa keskittyä olennaiseen, esim. edellä mainittuun projektiin!

Ei kommentteja: