Tietoja minusta

Pohjois-pohjanmaa
olen minä, jolle paras paikka maailmassa on oma koti, en kaipaa maailmalle, paitsi silloin tällöin. Minulla ei ole isoja haaveita, mutta joskus tuntuu, että mahdottomia: paikat saisivat olla tip top, eikä sinne päin. Haaveita ruokin ihastelmalla muiden tekemisiä lehdistä, netistä ja tv:stä. Haluan tehdä asioita ite, ihan ite. Multa kynsien alla ei ole pahasta. Miten jaksaa pitkän talven yli?

torstai 5. syyskuuta 2013

Ikuistin ruusut ja joulutähdet betoniin. Paikkaa tai käyttötarkoitusta minulla ei ole vielä tiedossa, mutta aika tavaran kauppittelee. Tarkoitus on tehdä näitä lisää ja sillä aikaa miettiä mihin ne laitan. Työ on hidasta, sillä muotteja on vain yhdet kappaleet. Seuraavana voisi kokeilla tehdä tähtien keskelle paikat tuikkuja varten.  
 Kaukasianmaksaruohot ovat hengissä, vaikka alkukesällä näytti pahalta. Viherpeukalosta viime kesänä tilatuissa taimissa näyttää olevan kahta eri väriä: etualalla tumman viininpunaista ja taustalla vaaleampaa.
 Sininata ja vahasara  ovat myös hengissä, vaikka tämä paikka on kuivista kuivin. Ne ovat saaneet seurakseen yllätysvieraita: orvokit pukkaa tännekin.